Dubbelpass a lá snöstorm

Satan i gatan vad det hade kommit snö i natt... storm var det ute också. Men jag och min Skoda tog oss till jobbet, läget var under kontroll.
Jobbade i småstugorna till klockan halv tre,  och sedan var det bara att ta en kopp kaffe, äta banan och gå in i sydgruppen. Och jag tycker att det är jättesvårt i andra gruppen, tycker inte om när man är osäker på vad man ska göra hos gamlingarna. Men, det gick hur bra somhelst, jag tror man oroar sig ganska mycket i onödan, vilket jag är expert på... tror jag. Men det känns som om att bara för att man i ny i gruppen så tror de äldre att man inte kan ett endaste dugg. som idag förklarade en av de äldre hur man hade i en ögondroppe, och snäll som man är så låtsas man att man knappt visste var en ögondroppe var... haha, det kanske låter lite konstigt.
Jag och min stora favorit tog i alla fall en promenad i snöstormen, snacka om kallt, men vi kom helskinnade in igen :)

Sen när jag hade rast nu halvsju på kvällen så kom jag på att jag inte kissat sen sex i morse. hur kunde jag hålla mig? men så fort jag kom på det höll jag på att kissa på mig, vilken tajming, så det var bara att gå och lätta på trycket.

I morgon::::::: hud. yes. wish me luck!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0