Kafferep & åka igloo

Har jobbat första passet för idag. Mina "eksem" svider och läpparna är dumma.
Fick börja med att skrapa rutorna på bilen i morse, kämpade en kvart med utsidan på rutorna, när jag var klar med det och kände en lättnad att jag faktiskt klarat dagens första uppgift.... Så upptäcker jag när jag väl har satt mig i bilen och tittar ut genom framrutan så att det är is på insidan också. satan. jag gör en lite glugg och åker iväg, hämtar upp Kerstin Pihl efter vägen som säger :"Då har man åkte igloo idag också." haha ja kan man lungt säga.
Men denna vackra dag vinner faktiskt över alla icke positiva saker. Hur fint väder är det inte egentligen? Riktigt vinterväder, vad man har längtat.

Sara har varit här på kafferep. Kikade in bilderna på lägenheten som jag knäppte igår, man är ju inte världens bästa fotograf kanske men man såg i alla fall vad det föreställde.
När vi sen skulle titta lite på datan så drabbades datan av Blondin-Bella-Viruset, ca 30 nya fönster med blondin-bellas hemsida ploppade upp, och det gick inte att stänga ner det för då kom det bara fler. Men jag och Sara lyckades få bort det.
Far är ledig idag, och det är inte varje dag så det är roligt!

Om två timmar är det dags för nästa pass. ack du fagre. Tur att jag tycker så mycket om våra brukare :)

Ses! ♦
Postat av: SARA

ahah och blondinbella virus vill man ju helst vara utan:P

2008-11-21 @ 21:19:14
URL: http://saraidre.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0