Klantarsle

en mycket hektisk dag.

Skulle gå intro i sydgryppen idag, vilket var jätteroligt, fick möta massa nya brukare.
Dock så klantade jag till det lite:Skulle springa in med en matlåda till en burkare jag aldrig träffat. springer in i trappuppgången och vänder mig om, plötsligt står en tant i trappen och bara tittar på, båda blir lika rädda och skriker rakt ut. Sedan stod vi och småpratade en stund. Hon frågade om matlådan var till en av hennes vänninor, men jag ler lite och säger att det inte är det utan att jag är påväg till en annan med den. Vi säger hejdå och innan jag går upp för trappan så tittar jag ut till Helena som sitter ute i bilen, det var hon som var min ledare idag, och hon sitter och pekar och vinkar; jag vinkar glatt tillbaka och beger mig upp för trappen. Jag plingar på och upptäcker att damen som ska ha matlådan inte är hemma så jag går ut till Helena och berättar det, då uttrycker hon; MEN EMMA, det var ju hon som du pratade med i trappen!!! haha, så himla typiskt. Men ett gott skratt förlänger livet.
men det är inte lätt!

Slutade klockan halv fyra och begav mig hemåt, kvart över fyra ringer chefen och frågar om jag inte kan komma och jobba kväll, jag kände att jag hade jobbinstinkten kvar så jag åkte tillbaka till jobbet igen. Så jag är nyss hemkommen!


Ja mer än så har inte hänt i mitt liv idag. MEN i morgon mina kamrater ska jag till frissan, är lite nervös, men allt löser sig!

Hörde på ryktesvägar att det regnar i falun, man tycker ju att gud kan bestämma hur han ska ha det, det är ju 50/50: snö eller regn?! det kan väl inte vara så svårt!

Sov gott!♦
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0