KylaOllan


Vinter är här på riktigt, man fryser rent ut sagt ihjäl utomhus... Det känns som det är 10 minus inne och sen kommer man in och ser att det bara är lite under nollan. Ovan kallas det.
Kändes inte så roligt att åka till svartnäs igår kväll, men jag överlevde som tur var resan!

Igår var ju Ollan och Fia här, bebisar är så himla söta, man blir lite bebiskär när man umgås med sådana små krabater. Dock så får jag lite panik när dom blir ledsna. :) man undrar vad dom tänker på när dom är så där små och HUR dom tänker.

Igår kom Jois hit, det var så skönt att se honom igen, fastän det bara gått en vecka sen sist.

Tänkte att jag skulle sova ut idag, men klockan nio så vaknade jag med stora uggleögon och det fanns inte en chans att jag skulle somna om igen... typiskt.

Vi var in på loppisen i falun idag, men det var inte så mycket att hurra för, köpte sex snapsglas som var snyggt designade, man kan oftast hitta något som passar. Stötte även ihop med Amanda där:)

Sen skulle vi skjutsa Martin till en tatueringsmässa, han hade hört att det var på magasinet i falun så vi åkte dit, men ack du fagre, vi snurrade runt där och såg inte en människa, tillslut kom en farbror och frågade om vi behövde hjälp. så vi berättade vad vi var ute efter och han såg ut som ett stort frågetecken. Det visade sig att det var på regementet, och där är det ju inte så litet, det tog ungefär en timme innan vi hittade dit vi skulle. bra lokalsinne kallas det.

Vi har även besökt minneslunden och tändt lite ljus, det är så himla fint på kyrkogården när det lyser överallt.

Jag önskar eder alla en trevlig helg.♦
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0