Motgång & Medvind

Snygga miner, eller hur ? :) Så utvecklades min förkylning. satan. öm i kroppen och tjock i halsen. Typiskt när man fyller 20 i morgon och allt. Men jag ska ta mig in till systemet, så är det bara och göra premiär :D

Man trodde att man skulle vara helt i extas dagen före 20-års-dagen, men det känns inte ett dugg annorlunda. Kosntigt värre, 20års-dagen är väl det sista att se ifram emot, sen får man väl ålderkriser kanske.

Jobbade i Toftbyn idag, beställde faktiskt mat från skolköket där; viltgryta och potatis. Träffade Nymarks Lillebror Lasse utanför som sa; Duuuuuuu, känner du en som heter sooofia nyymark?" haha, dom är så goa och roliga.

Nu sitter jag hemma och tycker synd om mig själv och tänker varför-just-jag-tanken. Men man kommer väl inte ifrån förkylningarna. Det blir då en tidig kväller, det är ett som är säkert.

Fick veta ännu flera negativa saker idag om AVA-anställningen som jag och fyra andra har fått: Vi är för dyra för att ringas ut på helger och vi kan inte vara vikarier på andra ställen som tillexempel Lyssfallet för då är vi även dyra på vardagar. Alltså vad är det här?!  Ska vi gå och klara oss på vår lilla rad som vi fått med typ 2-3 dagar  i veckan, man känner sig så himla lurad. Man blir besviken på chefen som är så oärliga mot oss, för hon säger bara att hon inte visste någonting hah, eller hur. Och sen påstår hon att det är våran sak att ta reda på vad det här innebär. skitsnack.
+ att man inte fick fortsätta räkna sina lasdagar !!!!
Inte konstigt att man inte fick ett enda erbjudande om jobb i helgen... 
Nej i morgon ska jag ta mig i kragen och gåt till chefen och säga att jag inte vill vara AVA-anställd. Då ni.

Jag & Jois fick ett erbjudande om en lägenhet idag, så ska åka och titta på den i helgen, häftigt värre :D En liten framgång i alla fall:)

Ha det så bra, så ses vi !Postat av: Amanda

2-3 dagar i veckan är bra ändå, jag har fått 4 timmar under hela november :(

2008-11-13 @ 19:59:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0