En solig dag och goda nyheter.

satan i gatan vad varmt det har varit idag... har gjort mykcet nytta här i hemmet.

Jag & Vickan åkte sen för att jobba kväll och tog ett snack med DP. vi kommer få förtur i sommar och kommer få dom %:en vi önskade =) En sten släpte verkligen i bröstet, kändes så himla skönt att veta=)  


Ciao ragazzi.fika?.....Brita? Jaha, ICA

Ja allt kan tolkas fel, flera gånger om!! Är det mina öron det är fel på, eller är det som Per uttryckte sig så fint; tomt i skallen. haha. jag tar det första alternativet.

Har jobbat idag, men vad lätt det går i detta underbara solsken =) Man kan sitta ute och småtjattra. längtar tills sommaren.  Men i morgon ska jag ta min kära chef & Karin på bar gärning! JAG BLIR SÅ HIMLA MATT på allt lovande & lovande & lovande... Och vad händer!? Absolut ingenting. Tror att jag skulle tjäna bättre på att jobba i stan, men man tänker inte längre än vad näsan räcker. för man trivs så himla bra i Svärdsjö, Jag & Vickan sitter inte och åker Falun-Svärdsjö för skojsskull, utan för att vi verkligen trivs på arbetsplatsen och med brukarna...

Jaja, Grillade tillsammans med the a-laget idag. Perfekt väder, perfekt sällskap & perfekt mat. Nu ser vi ifram emot roadtrippen i sommar; Allsång & grönan. Kålmården släng dig i väggen, det här ska bli det bästa som någonsin har skett på planeten Tellus (alias jorden), haha.  Vi alla instämde på att det är skodan som, återigen, ska ta smällen. Det är lite kultur! Får se om vi kommer ända fram, men jag litar på pärlan. Jag antar att jag inte får köra den här gången heller, men jag får klappa den lite fint på instrumentbrädan med jämna mellanrum.

Nej, satan, nu fick vickan feber, vi som skulle göra revolt i morgon. haha jaja. en annan dag en annan tid.

Nu dusch och sen bedtime.
ciao belliMycket i tankarna

Har faktiskt sovit hemma i svärdsjö inatt. ibland är det rätt skönt.

I helgen blir det flytt, Rutan ska äntligen få flytta till ett äldreboende; korsnäsgården.  Just nu känns det helt okey, för hon behöver verkligen komma dit. Men. Ändå så kommer det bli konstigt. Kan inte förklara det...
Men jag har känt henne hela mitt liv, och att nu se henne brytas ner och försämras, det är inte lätt att se & det känns inom en fast att man kanske inte visar det. För det är ju så himla pass vanligt.

Hon var ju ofta barnvakt åt mig när jag var liten, och jag tänkte jämt att när Rutan blev gammal så skulle vi sitta över en kopp kaffe och prata om alla minnen och stunder vi haft tillsammans. Nu sitter jag förgäves och försöker påminna henne om allt, det är inte lätt att inse att det inte är någon idé att prata om allt detta med henne.
Men jag får därför bevara dessa minnen, för oss båda. Jag kan åtminstonde tänka tillbaka på allt som vi gjort.

Jois & jag dansade ut påsken i helgen.  Längtar tills man kan göra i ordning Ballen. Finns så mkt man vill göra, sen brukar det ju bara bli hälften av det man vill. Men kul är det =)
Fick ett jättegulligt bord med två stolar till ballen av svärfar :D Perfa! 

Ska iväg till Lina nu, vi ska äta mat och dona!

Sköt om er alla, så hörs vi.en konstig påsk.

jaha, då var påsken snart över. är det bara jag som tycker att dagarna bara flyger förbi. nyss tyckte man att det var en evighet till våren, men plötsligt så stod den utanför dörren.

Påsken blev inte riktigt som jag ahde tänkt mig, skulle ju jobba hela helgen, men ramlade och slog i ryggen på jobbet i fredags så jag har varit sjukskriven i två dagar. rackarns.
Men í morgon ska jag börja jobba igen och få massage av Lina Erks. Ska bli en intressant upplevelse.

Har haft Jois och hans föräldrar här hela helgen, det har varit roligt, men kan inte säga att det inte är påfrestande att bo fyra stycken i en trea med en lite toa,. haha.
Var på påskmiddag hos mor & far i lördags. det var hur trevligt som helst. dock så ramlade jag i trappen därhemma också, fattar inte att man aldrig lär sig att man inte kan ta fyra trappsteg i taget, en annan har för korta ben för sånt. haha.

Håller på att laga ugnstektfalukorv nu. får se hur det blir med den saken =)

Ha det gott allesammans.¨
ciaopåskveckan

i allt stress tänkte jag ägna lite tid till mitt allt mer för sällan bloggande.

Jag hoppas att alla har lika mycket vårkänslor som jag!! Så himla skönt med sol & värme! Det märks verkligen på svenska folket (i alla fall på svärdsjöborna) att dom blir mycket gladare av solen. Hoppas att detta håller i sig nu så vi inte får ett bakslag med snö i Maj, men ingenting förvånar mig längre.

Mycket har (som vanligt) hunnit hänt sen jag skrev här sist, bla så har Brita varit till egypten och vänt, gissa vem som var the driver till Arlanda!? Jovisst, det var Ämma Idre, som hade sin co-driver Fia med sig. och vi tog oss både dit och tillbaka. Dock så blev vi stoppade på arlanda av någon vakt som påstod att vi hade parkerat på en bussparkering(????), vet inte vad han pratade om, haha.

Häromdagen så lunchade jag, Jenny, Lina1 & Lina2 tillsammans, hur gott och roligt somhelst. borde hända oftare.
Apråpå Lina så har jag verkligen märkt vad jag ligger efter i teknikens värld. Hon tog fram sin kaffebryggare häromdagen. och det var verkligen en märklig syn, fast bra. för du brygger inte kaffet, utan du har bara i kaffebönorna och sen trycker du ner någon sak i botten och sen är det klart.... ja ni ser ju på bilden hur den ser ut. helt otroligt.


Sen är det två på jobbet som har klämt ut bebisar=) Nu är det verkligen BABYBOOM i Svärdsjö, men vi får Gratta mammorna! Tänk vad små dom där pyrena är.

jaa, och jag & lägenheten kämpar på. Och Jois med för all del. Det börjar faktiskt att kännas bra nu, fast jag saknar verkligen Svärdsjö. men förra helgen så påskpyntade vi i alla fall. och det blev fint. Men när jag skulle plocka påskriset så fastnade jag i ett hål i skogen och kom inte upp, det gjorde verkligen ont, men tur att jois kunde hjälpa mig upp, fast att han tvekade först. haha, han såg väl sin chans att rymma. Han tycker inte att sånt där pyssel är så himla roligt alla gånger.

I helgen är det påsk. Jois & hans föräldrar kommer i morgon och ska bo här tills på måndag. så nu får man sällskap som bara den. PÅ påskafton ska vi herm till min kära mor & far är käka. ska bli så himla gott med Jansson!

Nej ni. nu ska jag tänka på refrängen.
Glad Påsk.
Ciao.RSS 2.0