TorsdagHar kommit på att när man tittar på nyheterna så blir man bara deprimerad; krig, varsel, mord osv. Det är sällan en glad eller rolig nyhet som kommer.
Jag blir så irriterad på att det är lågkonjuktur nu, dom varslar hur mycket folk som helst och man ser sin egen chans att kanske få ett jobb som man vill ha försvinna sakta men säkert. Allt är så himla dumt, hur ska människor bära sig åt utan jobb? Det går ju inte... Nej, detta var en mycket dålig början på året.

Om två och en halv vecka är det flytt, och jag vill inget hellre att Jois ska få ett jobb mitt uppe i allt elände, kanske kan det komma ett stort mirakel! Det skulle inte sitta helt fel. Man vill ju direkt inte flytta in ensam, eller jo, det skulle ju gå bra men det är ju inte riktigt vad jag har tänkt mig.

Jobbar delad idag, så har nyss avverkat det första passet, sen ikväll ska jag upp till Svartnäs för sista gången, tråikgt men sant. Det kommer att bli tomt på jobbet...


Vale, Buonas tardes!Tillbaka till vardagen...Det är så skönt att vara hemma i  vardagen igen, och jobben flyter på.
Har haft lite panik de senaste dagarna hur det egentligen ska gå med allt, men efter några ord med chefen idag så blev det lite hopp om livet i alla fall.

Bakslag för Jois, jobbet som han hade på G och verkade väldigt lovande gick i konkurs medan vi var i Spanien, haha, det är inget som vill våran väg just nu. Så nu är det lite panikartat på den fronten.
Just vid sådana här tillfällen så längtar man bort igen. men men. det är bara att ta allt med en klackspark.

PLUS att man data laddare har brunnit upp, det är den andra laddaren som går sönder. så nu måste jag leta på garantin, var nu jag har gjort av den.


Jobb ikväll.

Hasta luego!Mis amigos; I´m back in town


Äntligen, eller vad man nu ska säga, så är jag hemkommen. Borta BRA men hemma bäst, det stämmer verkligen hur bra som helst.

Ni som inte förstår; varit på Gran Canaria i två veckor.  sol & värme, när det har varit som kallast här hemma har det skiljt ca 45 grader från maspalomas. snacka om att man lyckades hamna på rätt ställe i rätt tid :)

Två veckor går ganska fort, men vi har hunnit med massor! paraplydrinkar, sol, bad, dans, utflykter, shopping osv.
Det bästa är att man får åka iväg med nära & kära och bara njuta av livet, släppa allt här hemma.

Vi träffade ett par från Finland som hette Riina & markku, hur roliga och snälla somhelst, med dem delades många goa stunder, tillexempel när Markku helt oförberett säger med finsk dialek på svenska; va faan Emma. haha, tror aldrig att jag skrattat så mycket, eller när Jois ber receptionisten (i ett icke nyktert tillstånd) att låsa in honom på vårat hotellrum! Kanske är det lite internhumor, men roligt var det.
Jag hoppas i alla fall att Min  & Jois vägar möter Riina & Markkus igen :)
Nyår på Gran Canaria måste upplevas; så mycket känslor och vilda gester, där ligger vi i Sverige steget efter kan jag säga. Och vi lyckades hamna på att spanskt partaj med spanjorer på hotellet, det var det bästa som kunde hända för jag tror aldrig att jag har haft så konstigt roligt någon gång; vi dansade konstiga danser, hade masker & clown-näsor på oss. Det var även på nyår jag lyckades kliva i glas med vänsterfoten och vrickade stortån på högerfoten, så dagen efter var jag = handikappad.Varje gång jag far till Spanien så blir jag sugen på att flytta dit, jag vet att jag var en flodhäst i mitt förra liv, men jag kanske var en flodhäst som bodde i spanien!? För jag älskar deras språk & kultur.  Men någon gång, då ska jag faktiskt flytta dit, ska bara försöka övertala Jois först!

Det finns så mycket att berätta, men just nu längtar jag bara efter att få krypa till sängs och få bot på hostan jag fick i spanien.

Vale, Buenos noches y hasta luégo!RSS 2.0