Ämma & Jois 5 år...

... allt har gått så fort.
Känslorna tycks aldrig försvinna =)


från åren som gått;

En helg i stugan

Helgen har spenderats i stugan, tillsammans med Jois & Maxi.
Maxi har det så bra där när han kan springa lös i alla väder.

I lördagss träffade jag kusin-Sara, det var så roligt att se henne igen! Roligt att höra henne berätta om hur dom har det där nere! Synd att hon bara har ledigt en vecka, men det är bara två månader kvar tills hon kommer hem på riktigt.

I söndags så var Johan & Anna hos oss och grillade! Valkyria hade dom med sig, så hon och Maxi sprang runt och busade non-stop.  God mat och väldigt roligt sällskap =) Ett gott skratt förlänger livet som sagt. klockan 03.00 skjutsade jag hem dom! Så tröttheten föll på ganska tidigt igår.

Idag ska jag köra min bil till Mats bilar igen, så dom kan sätta in en ny cd och titta vad det är som knackar när jag svänger. 


ciao belli.
Vacation

Äntligen. en veckas ledighet. Ska stänga ut allt som heter jobb =)

Fick min nya bil igår, vilken pärla.

Till råga till allt så är kusin-Sara hemma!  Hon har varit saknad.


hörs senare,
ciao belli.Till minne av min Skoda;

Jobb & Min Älskade Skoda

Tillbaka på jobbet igen den här veckan, och vad det känns bra när alla veteraner kommer tillbaka. Tycker att vi vikarier har fixat det skitbra den här sommaren... Men ändå skönt när de ordinare kommer tillbaka =)
Igår fick jag till och med kvalificerad övertid, haha, det ni, klirrade skönt i kassan.

I morgon är det den stora dagen, men även den sorgsna. Få ny bil, men lämna bort min skoda. Känns lite vemodigt kan jag säga. Men idag har jag verkligen ägnat min lediga tid till den, det är då man kommer på att man inte haft så mycket tid tillsammans som man kanske borde. Haha, det låter som jag  pratar om en vän, men det är det också.
Jag hoppas iaf att Skodans nya ägare behandlar den med värdighet och respekt.
Så i morgon vid nio är jag, Brita, mamma & pappa och cashar ut bilen.


Idag på jobbet gjorde jag en miss när jag var hos en brukare. Skulle sätta på en tvättmaskin, men istället för att ha i skäljmedel så råkade jag ta Ajax rengöringsmedel.... haha. Men hoppas att läget är under kontroll... hade ju redan satt på maskinen innan jag gjorde den dumma upptäckten. Så går det när man inte har alla getter inne =)


Har börjat läst "Pojken som kallades det"-serien igen, dom som inte har läst dom böckerna borde verkligen göra det. Man kan inte förstå att en mamma kan behandla sin son så illa. Så nu ska jag fortsätta läsa i detta ruskväder !

Ciao belli!

Dessa regniga tider, Med minnen från förr.

Vad jag är trött på detta eviga regn. Känns som att hela sommaren snart har regnat bort. Jag får lite panik vid den tanken, för det är ju sommaren man vill ska vara lång & skön, känns som om man inte har hunnit med att gjort någonting av den. Men våra kära metrologer har ju lovat att sommarvärmen kommer att komma tillbaka... Men dom lovorden har vi ju hört förut, men kan ju iaf hoppas att det stämmer.

Igår var jag och mamma och hälsade på Farmor Ruth. Hon verkar ha det bra på Korsnäsgården, dock så hade hon packat hela rollatorn med grejer; nattlinnen, tröjor, skor, jackor... Ja, hon skulle nog antagligen packa ihop och gå hem till sitt gamla hem. Så det var bara att packa in allting i skåpen igen.
Det var roligt att se henne igen, blir så långt mellan gångerna, vilket man får dåligt samvete över.


Nu är det bara tre dagar kvar tills jag får hämta bilen & till semester. Äntligen ska jag & Jois få en hel ledig vecka tillsammans, det har varit efterlängtat.
Han åkte ju hem i söndags, då hade han varit här i tre veckor... och tomt blev det efter att han åkt. Usch, önskade att det kunde frodas lite jobb här i Falun så han kunde flytta hit på riktigt. Så himla tråkigt både för mig & honom när han måste åka hem jämt.

Och snart har jag och Jois hållt ihop i fem år, det har gått så himla fort...  Men en sak är säkert, och dte är att vi har haft nedrans kul tillsammans. Och jag hoppas att det ska fortsätta så, men som metrolog för vårat förhållande så lovar jag att det nog kommer att bli så, haha.

Ha det så bra allesammans. Nu kanske jag ska göra lite nytta, men vi får se hur det blir med den saken :)


ciao belli !


Lite bilder från min & Jois ettårsdag; det är Jois som har fixat allt!  
En liten krya-på-mig-själv-present.

haha ja, en sån köpte jag till mig själv idag. En ny bil ; peugot 206 GTI. haha, fattar det inte själv än, bytte in min lilla älskade skoda. så flickor; det blir nog ingen mer road-trip men den. det är faktiskt lite ledsamt. Men jag kanske kommer över det någon gång =)

Så nästa vecka hämtar jag den nya pärlan!

Ciao belli!
Snabb-bloggande

mycket har hänt sen sist, som vanligt. ibland blir det långt mellan gångerna.
Men nu när jois är här så hinner man inte med att knäppa på datorn allt för ofta...

Har jobbat som en idiot känns det som, vilket kanske inte alltid är det bästa. Var hos farbror doktorn idag eftersom jag varit febrig till & från. Det var stress påstod han. Det var inte förrän han ställt alla kloka frågor förrän jag insåg att jag kanske inte varvar ner som jag ska... Tänk att det ska gå så långt innan man fattar. Typiskt.
Men är sjukskriven nu tills på söndag, så nu ska jag bara vila och ta det lungt. Så nu blir det nog en hel del bloggande.

Igår var jag, Brita & jois ute och metade. Brita borde fasen köpa en trisslott, då fort hon kom ner med flötet i vattnet så fick hon fisk, jag & Jois hade inte en enda chans. Men deet var ett bra tag sedan jag skrattade så mycket, det var behövligt...

I Tisdags så åkte jag & jois och hälsade på familjen Haglund. Lilla Alfred har blivit så stor och busfröt Emil var sötare än vanligt.

Oj, nu gick Johan och la sig. ska hänga på.

Natti,

ciao belli.
("v")

Jag är slut enda in i benmärgen,
men jag bryr mig om er, mina vännner, i morgon så har jag nog ork igen.
Det vet jag att jag har.

Men jag hoppas att ni vet att jag bryr mig.


ciao belli.

Circus Maximum allá mera

Då var det onsdag igen. allt sätter fart när man börjar jobba igen.
Önskar att det bara kunde komma en rejäl åsksmäll, den som var idag var alldeles för mesig för att det skulle bli något bättre i luften, efter att den hade varit kändes det som om man hamnat i någon tropisk regnskog istället.

Men igår var jag, Jois, Linus & Mats på Cirkus Maximum när dom var i Falun. En annan har jag inte varit på cirkus på hur många år somhelst. Men... det var sig likt kan jag ju säga. Kändes som att det var igår jag var där som liten.  Men antar att det var ett bra tag sedan. Just den där känslan när man kommit igenom entrén och känner en doft blandat med popcorn & sockervadd. Och för inte tala om dom där blinkande grejerna som barnen sitter och viftar med.

Tror dock att Linus tyckte det var roligt, bäst av allt var nog djuren. han fattar nog inte riktigt än (han är 4 år) varför alla skrattar när clownen slår sig med en slev mellan benen. Men man försökte ju iaf förklara lite av det roliga, nej, det är inte lätt det där.

Men jag fattar fortfarande inte hur man lär djurena allting, helt ofattbart. Tillochmed så var det en ko som snurrade runt och dansade, man har ju aldrig sett på maken.

Jois är här nu , som ni kanske har förstått :) så skönt att ha sällskap när man kommer hem. Då slipper man åka runt som en skållad råtta för att få sällskap, för det är så det känns ibland.

Vi är hundvakt till Maxi nu :) vi ska ta en promenad ner till Tisken, mysigt att promenera vid vattnet. Plus att Maxi kan behöva den motionen för att bli trött.

hörs senare!
Ciao belli.RSS 2.0