BENISSIMO!


Onsdag; en betydligt bättre dag. Det är till och med våffeldagen. Tänk vad dom hittar på dagar till allting. Men jag tror att den bästa dagen dom har hittat på är Emma-dagen, haha.

Vi fick till och med våfflor på jobbet idag, tänk, snåla falukommun bjuder för en gångs skull på någonting; helt otroligt!!!
Jag hoppas att dagen bjuder på fler sådana överraskningar=)

Har sprungit runt och jobbat på byn idag, men det gjorde jag så gärna i det här fina vädret, jag svor dock i morse när jag klev ut genom dörren och det var -18. Men det blev ju betydligt varmare på dagen!!

Igår hamnade jag på kalas också, Lillemor fyllde 46. Hon blir så glad när man kommer och hälsa på, man önskade bara att man hade tiden att åka dit oftare... och orken.  Ska ta med henne på länsdans snart, för det är så in i bomben roligt. Men som sagt, det tar lite på krafterna. och det gäller att man är pigg och inte jobbar samma dag!

Nej, nu kallar plikten (eller latheten)


ciao belli,turdag?`NOT

För det första så sov jag jätteilla inatt...........

Sen kommer vi till det här med besiktningen; jag trodde att jag hade besiktning nästa tisdag, så skulle bara logga in på bilprovningen och kika in vilken tid det var, och vad står det!??????! FREDAG 27 MARS. Jag blev helt panikslagen!!!  
För jag skulle ju till sthlm i helgen och laga bilen INNAN besiktningen hade jag tänkt, så att det kanske skulle gå igenom!
Och ingen jädra ny tid fanns att boka. det har stått körförbud i min panna hela dagen.
Men nu på kvällen så kom miraklet; det fanns en besiktnings tid i vansbro på tisdag =) Så äntligen har allt löst sig. Men jag fick ju lov att säga ifrån min jobbtid på fredag mitt uppe i allt , så allt har bara varit struligt idag!
Lina & jag kom fram till att jag har noll-koll på mitt liv, haha, det kanske stämmer nog... men bara i vissa lägen.

Har stressat mig igenom dagen. Och äntligen så får man komma till ro. SÄNGEN here I come!!!!Helgen.

jag trodde faktiskt att våran hade kommit till Dalarna, men ack vad jag misstog mig, idag när man tittade ut så snöade det... igen. Man blev piggare och gladare av solen, men nu är man tillbaka i "vinterdepressionen", haha. det är faktiskt så det känns.

Helgen har man spenderat med lite av varje; förkylning, mat, och Jois.
Tvingade Jois att baka pizza i lördags, haha, han har lite kort stubin när det gäller sådana saker så det blev många svordomar i köket den kvällen :)

TVÅ av stolarna gick sönder i helgen, jag var så jäkla förbannad på Jysk, för jag har nämligen varit och lämnat tillbaka en stol förut också som har brakat sönder... men ingen på det där företaget vill erkänna att det är problem med de där stolarna utan skyller på att vi haft väldigt otur, jo tack, som man inte märkte det. så nu har vi skruvat ihop de nya stolarna och har bett till gud att dom ska hålla den här gången, annars ska jysk få se på andra bullar...

Börjar få lite smått panik inför min bilbesiktning den 30/3, det finns nog ganska mycket att fixa på bilen innan den går igenom. Den svänger ju till och med av sig själv, så man har inte så mycket att säga till om bakom ratten än att gasa och bromsa, haha. Men nästa helg bränner jag ner till sthlm så ska Jois laga den, jag hoppas att allt går som planerna =)

Idag så kommer min morbror hit och ska kolla in lägenheten, dom har ju skaffat en vovve, Maxi heter han och är vääärldens sötaste hund, det var verkligen kärlek vid första ögonkastet.


Sköt om er,
ciao.Det var inte igår?

HJÄLP vad längesen jag skrev här. Och mycket har hänt sedan sist. Men jag orkar inte skriva allt i alla fall så det var strunt samma.

Allt flyter på med lägenheten, men ack du fagre vad det är mycket att göra fastän det är tre rum och kök, känns det som i alla fall.
Man jobbar, kommer hem, jobbar, kommer hem osv. Det är just snyggt. Och så fortsätter det nog tills man är ca 65 år, positivt tänkande kallas det.
Har även börjat småjobba lite i norslunds hemtj. också, roligt att träffa nya människor, men även intressant. För det finns tydligen riktiga rötägg där också, fast det finns det nog på dom flesta arbetsplatser.

För övrigt så köpte jag en kanin härom veckan, Harry hette han. Men jag pallade inte trycket och lämnade tillbaka honom efter tio timmar. Men söt och go var han =)  Det blev en kort saga med olyckligt slut.

Ska sova i Svärdsjö hos mor och far heeeela helgen lång, skönt ska det bli. för hur det än är så är svärdsjö hemma på riktigt fortfarande, det kommer man nog aldrig ifrån.

Nej, jag ska skärpa till mig mer på den här fronten känner jag, nu var det så mycket jag ville skriva att det blev helt tomt i skallen, men så går det.. när inte haspen är på.

Ciao belli.RSS 2.0