En händelserik onsdag


Busungen Emil


Lilla Alfred


Ja, har spenderat eftermiddagen med Lina, Emil & Alfred. =) Vi har kacklat, möblerat, strykt, hängt upp gardiner, haft några nära döden upplevelser,  ätit & druckit kaffe! Ganska händelserikt på några timmar!! Men det är sånt som gör vardagen roligare!!

Målarna, eller vad dom nu heter, har varit här idag... jag fattar riktigt inte vad dom har sysslat med, men spacklat har dom i varje fall gjort... sen är resten ett frågetecken. Men det kanske inte är meningen att jag ska förstå det heller, tycker iaf att dom kunde ha skrivit en lapp.. haha. Jaja, träffar väl på dom i morgon kan jag förstå.
Känns lite tråkigt att man inte kan titta på tv, men man får tänka på hur dom hade det förr i tiden, då satt dom säkert och roade sig med att rulla tummarna. Ja, jag kanske ska prova det ikväll, och vem vet, det är kanske ganska så roligt.

Nej nu ska jag äta satsumas, mitt vanliga nöje på hösten.

Ciao belli =)En kall tisdag!Ja, min enda favoritserie är tillbaka; Dr House! Väntan har varit olidligt lång. I början störde jag mig mest på serien, men med tidens gång så har jag lärt mig att älska den! :)

Fick en chock när jag kom ut till bilen i morse, det var en isande kyla ute, och jag kom ut med tshirt och sommarskor. Jag har helt missat att det är dags att pälsa på sig, eller så vill man inte förstå...
Skrapade rutorna med en cdskiva eftersom jag har mina isskrapor i Svärdsjö, lyckat. Men jag kom då till jobbet efter många om & men.

Jag & mamma har flyttat ut alla möbler ur vardagsrummet på eftermiddagen, så nu ekar det där inne! men ser ifram emot resultatet. Är dock lite orolig utifall man har sagt fel tapetnr eller något :P Skulle vara typiskt om man kom hem och hade snorgröna och rosa tapeter på väggarna, men vem vet, det kanske inte skulle vara så dumt ändå.. haha, jo det skulle det.

Ska sova nu så jag orkar upp i morgon, förstår inte att man blir så morgontrött på hösten, men så är det!

Natti & Ciao belli!
TV

Tittar på matakuten, ett sjuhelsike bra program; Bert karlsson for the win! Dom ger en verkligen en inblick i alla E-ämnen som finns i våran mat!!
Ska fortsätta titta :)
OCH i morgon btw, är HOUSE BACK!

Ciao belli ;)
Satan i gatan

Har tappat bort min mobilladdare... typiskt.Allt-i-allo
Får ångest när jag tänker på att det är lördagkväll. Det betyder att det är söndag i morgon-alltså sista lediga dagen innan min åttadagars... Jobb. Det är i morgon Jois åker hem.
Men så kommer jag på mig själv...
Och jag skjuter undan dom tankarna...
Varför sitta och tänka så när det bara är, ja just, lördagkväll. Onödigt att ha ångest redan nu.

Har varit och gratulerat morfar nu på kvällen :) han fyllde pensionär. Tänk, nu är alla mina far- och morfäder pensionärer. helt otroligt. känns lite märkligt.
Men hittade ett bra citat idag ;"Pension är åldern då man ostraffat kan lata sig". Haha vet inte riktigt om det stämmer så himla bra. Den som lever får se!
Fick i alla fall träffa goa släkten. Dom stunderna tar jag verkligen vara på, för det händer allt för sällan att alla ses samtidigt! man får lite updates om allt & alla.

Nu är jag Jois hemkomna, med Maxi i bagaget. Vi tittade nyss på American history x, skitbra. jag blir alltid blödig när någon i filmen dör!

Skänker ett stort grattis till Sara som fyller systemet idag, dock så flyger hon till Rhodos idag. Får hylla henne när hon kommer hem ;)


Ciao belli!
PS, den som inte har märkt det; Hösten är här! For real!

 

 

 
Leona Lewis, Happy

So what if it hurts me?
So what if i break down?
So what if this world just throws me off the edge?
my feet run out of ground
I gotta find my place
I wanna hear my sound
don’t care about all the pain in front of me
I’m just trying to be happy

ciao belli
Monday Morning

Igår åkte Jois till Sthlm igen,
lika tråkigt som alltid. Men han kommer tillbaka på fredag igen :D Så jag har redan börjat räkna ner :)

Började söndagen med att baka kladdkaka! Vilket resulterade att Viktoria blev frestad, så hon kom hit på kaffe! Älskar dom där kaffestunderna :) Man får prata av sig och ventilera! Perfekt.
Efter Viktoria varit här kom mor och far och hälsade på!

Testade faktiskt att göra chili con carne igår, det gick asbra! Bättre än vad jag någonsin trott! haha.


Nu ska jag fortsätta med mitt hemliga projekt!

ÅÅ,  förresten så är sara hemma igen :D blir nog en dejt i morgon! Har 4 månader att prata ikapp om.
ciao belli,
En kväll allá BUZZ

Jovisst.

Brita & Paula kom förbi nu på kvällskvisten... Dom hade lånat Buzz av någon. Men vad händer?!
JO, vi inser ganska snabbt att det spelet var för PS3, och vi har ju självfallet PS2. Det blev verkligen väldigt deppigt för några minuter i vardagsrummet.... MEN, vi tog nya tag och åkte till Ica Maxi oxh köpte ett Buzz som passade!! Kvällen var räddad!!!!!!
Brita vann pengar och en automatisk läkhackare, Paula vann tre kattungar & jag choklad. Stackars Jois vann inte en enda gång :P
Tack för en astrevlig kväll :) Måste göras om!

vi åt middag med mor & far idag efter ljuspartyt, kanske var det årets sista grillning? Men det passade magen alldeles perfekt!

Nu är vi hundvakt åt Maxi, som är sötast när han sover! haha!

Sov gott allesammans.
Ciao Belli!
Lördag
hade panik innan jag vaknade idag för att jag visste att det var saker som skulle göras. typiskt.

Jag & Jois ska bli klippta idag klockan ett.
Sen är det ljusparty i österbyn som vi ska på.
klockan åtta ska vi vara hundvakt.
Och ikväll kommer Brita & Paula på besök.

Mitt uppe i allt så är inte jag på topp direkt. Men jag ska ta mig igenom det här och lämna det bakom mig.


Ta hand om er,
Ciao belli.
Dirty Dancing

Gick nyss på SVT. Det tynger mig att Patrik Swayze lämnat jordelivet.
Men han är lika het för det i Dirty Dancing. Och det är så man kommer att minnas honom.


helgen
Är verkligen nöjd över helgen. Jag har bara gjort saker som jag vill göra...=)

Fredag; Jois kom, åt god mat, umgicks med peppe & carina, myste.

Lördag; Målade hallen, myste, hämtade svampen hos mormor & morfar, var och åt på Chapeau d'or, spelade Buzz med Amanda & Stefan.

Idag så har vi tagit det lungt, var och firade farbror Mats idag bara =)

och ikväll mina damer och herrar ska jag laga pannkaka, det ska bli intressant och se hur det slutar, haha. pannkakssmet i hela köket antagligen:P

Tråkigt att Jois åker hem idag, men gläds ändå åt att han kommer nästa helg igen =) Då ska vi nog umgås mer med Amanda & Stefan och kanske piska dom i Buzz, haha, det kommer nog antagligen aldrig att hända.


Ta hand om er,

Ciao belli
Vackra kusinen Maxi.
Hösten knackar på!

"I'm on my own,
nothing can go wrong when I'm standing strong."

Har helt fastnat för Sarah Dawn Finers nya låt. Ett hett tips. Har kommit hur mycket bra musik somhelst nu! Man blir glad när man slår på radiokanalerna =)´Jag säger bara VÄLKOMMEN TILLBAKA Bon Jovi & Europe! Har saknat er musik så enormt.

Sommaren börjar lämna oss, och hösten tar ganska snabt vid. Den här sommaren har bara rusat förbi, det känns som om man missat den totalt.

Det är lika jobbigt på jobbet fortfarande, så himla mycket att göra. Men äntligen är "veteranerna" tillbaka, och saker & ting börjar återgå till det normala! man känner sig trygg igen. Tur att man har brukare & arbetskamrater som får en att le! Det betyder så mycket i den gråa vardagen...

ÄNTLIGEN ska jag få mitt vardagsrum renoverat! Jag & Vickan tog dit en besiktningsman som gick igenom rummet. Och vi fick honom att inse att det var fruktansvärt... haha.  Så inom en månad så är det nya tapeter osv. THANKS VICKAN!<-- the fucking guitar hero. (som hon själv säger sig att vara)


Jois är här. som jag har saknat honom. Älskar att få känna närhet av honom, allt känns så tryggt & underbart!
 Jag sammanfattar veckan med ett gott betyg. OCH en vecka kvar tills min kär kusin kommer hem =) Inte en dag försent.

Ciao belli!

RSS 2.0