BRA Torsdag

Har spenderat halva min torsdag på Trollnäs. Sånt som vi vikarier inte är så vana vid. Men det gick allt hur bra som helst.Åkte golf dit, min jävla hyrbil. usch. Jag ville verkligen ha en rolig hyrbil, typ som en porsche eller varför inte bil med cab!? Vad får man!?
JO, en jobbarbil, som man annars spenderar ca 8 timmar/dag i. Typiskt.
Nej saknar redan min bil. Och det har bara gått en endaste dag...Jaja, nog med klagande (:Åkte med Mickis till Borlänge idag för att besöka DollarStore & Kupolen. (: Roligt att komma ut på lite äventyr.Jag fick panik på kupolen för jag var helt stensäker på att jag hade tappat bort handväskan, men det visade sig att jag hade den på axeln! haha. Fick min nya mobil idag, äntligen!!(blev något fel med texten, hoppas ni har lite nersatt syn, då ser ni bra nu)ciao belli,
...

En ny dag, nya tag.

Blev inte ett enda symaskinstag igår. Får bli idag istället! Jag har iaf mätt upp tyget så det är bara att gasa & sy.

Ska till österbyn och fixa lite naglar snart :) Då blir mina händer lite snyggare. Är så trött på eksem och fan. Men kanske att det vänder på tisdag (:

nej, nu ska jag klä på mig och slänga mig i bilen!

Ciao belli,Senil

Jag har blivit totalt senil. Förstår inte vad det är frågan om!
Jag letar efter saker för jämnan, kanske runt 10 timmar om dagen. Är det någon kris man har? Eller så har man väl ärvt alzeimers av gammelfarmor. Skulle inte förvåna mig ett dugg.
Vi får hoppas på det bättre.

Mitt olycksår har vänt. I torsdags hade jag min lyckodag; får bilen lagad gratis, fick tid från allergimottagningen och morfar hittade min bortappade ring i snön. :) Så det blir kanske inte ett så dåligt år trots allt. Men vi ska inte ropa hej än!

Pappa har varit här på lite kaffetajm. Älskar kaffe. Det är det bästa gud någonsin kunde ha uppfunnit.

Nu ska jag leta på en symaskin och försöka sy ihop någonting kallat ett ´drapperi. Hur nu det ska gå. Men det löser sig nog. Om jag nu hittar på symaskinen , haha.


ciao belli,RSS 2.0