Färdig!

Har äntligen städat klart. Känns hur skönt som helst när man tar det sista taget med moppen. Man blir lite stolt över sig själv.
Så nu är varenda spår av julen borta!

Väntar på att Jenny ska sluta jobba så hon kan komma och hålla mig sällskap! (: Blir ett besök på Max.
Hennes Favorit (:


Ciao belli,
 Den berömda städdagen

Alla behöver vi den dagen.
Fast att den kanske inte är så rolig.
Dags att börja.
En ledig dag.

Idag är jag ledig (:
Mickis är på g hit på kaffe och semla! Bra start på dagen!

Sedan åker jag mot Svärdsjö för att välkomna min mor & far hem efter två veckor på Gran Canaria! Dock så är jag inte så sugen på att jämnföra min hudförg mot deras... hmm.

Igår fick jag förlängt mitt vik med 6 veckor till. Inte så mycket att jubla över kanske, men för mig betyder det lycka & lite mer pengar. för nu är det ganska snålt med jobb i kommunen. fan.


hörs sen ,
ciao belliKärlek.

Är så glad att jag har alla mina vänner!
G¨år icke att beskriva. Ni förgyller mitt liv!

Glöm aldrig det...


ciao belli!Ledig

ledig helg. massor av mys med Jois.

Nu blir det kaffestund med Vickan & Mickis.  (:

Mina tankar går till Jenny. Du är stark & kommer att fixa det här vännen!
Vi finns här, för dig.


ciao belli,
Ställt till det.

Har ni någonsin varit med om att ni har överskattat eran egen förmåga?
Jag har nog lyckats gjort det.

Skulle ordna med en överraskning tills jois kommer i morgon. Men just nu sitter jag bara och tittar på det jag har ställt till med. Det ser rent av förjävligt ut just nu.

Ja, jag har lite att göra ikväll, det är en sak som är säker (:


ciao belli,
Bloggpausen är över.

Har haft en lång paus från bloggandet. Men har haft varken tid eller ork. Tiden har nog varit det största bekymret. Men Emma Idre is back, 2010.


Men nu är julen & nyåret förbi, fort gick det, som allting annat. Och bra hade jag det. Fick tillbringa det nya året med älskade Jois. :)

Det är såklart mycket som har hänt sist. både lycka och olycka.
Tex så krockade jag i fredags, riktig otur. Så min bil är verkligen ledsen i ögat just nu. Men det går nog över, han ska bli lagad som Emil Haglund säger ;)

Lycka är något jag upplever varje dag. Och mitt nyårslöfte är att jag ska ta vara på varje minut, som man så ofta glömmer att göra. Men det här året ska jag inte hänga läpp i onödan!
Men jag känner sådan lycka till att jag äntligen har hudsdjur som jag inte blir allergisk av ; Bernard & Bianca. Världens bästa fåglar :) Allt går så himla bra. Både jag & Jois är så glada över att dom mår bra.
Men självklart saknar vi lilla Harry!

+ att jag har lagt extra mycket tid att umgås med mina nära =) Det har verkligen blivit prio 1 för mig! Och det ska jag försöka hålla året ut nu!ciao belli,
RSS 2.0