Saknad & längtan.

Nu har Jois åkt :( Blev så satans tomt! Känner mig verkligen ensam när jag kommer hem, fast att Bernard & Bianca kvittrar (skriker) hela tiden!
Hmm.

Jaja, i helgen kommer han äntligen hem igen, och då har vi allt varit tillsammans i 6 HELA år, sjukt är det. Vart tar åren vägen kan man undra?
Men jag hoppas att vi kan hitta på något riktigt mysigt, bara tiden räcker till.
Brorsan kommer ju faktiskt också hem, & kanske hans vän Petter. Trevligt. Hoppas på några kalla tillsammans allihopa!
Ja som ni märker, det är måndag & jag räknar redan ner dagarna till helgen. Konstigt nog.

Kan inte säga att jag är arbetstrött alla redan, men det är lite mycket runtomkring bara. & sånt sliter på den gamle indianen!

Har haft pratstund med fia för en stund sedan. Och det var inte igår vi hade en dejt, saknar henne. Men det bästa är att vi kanske inte hörs på en månad, men när vi väl pratar igen känns det som om det var igår.
Vi måtte hitta på något snart, kanske bestiga Isalaberget & leta efter min mössa jag tappade bort för ca 10 år sedan ? ;)

Ja nej. Livet rullar på. Allt är i sin ordning! SItter och funderar på om jag kanske ska fixa naglarna i morgon! Det vore inte så dumt, & jag trok eksemen håller med.

Tackar Vickan för en snygg körning idag till jobbet, & kaffe hade hon köpt med också, det är inte alla som har privatchaufför på morgonen som bjuder på kaffe direkt man sätter sig i bilen!
Det var guld värt!

Ciao belli,Postat av: Viktoria

It´s a special only for you my dear :) hihiThanks for being you! <3

2010-07-27 @ 08:48:33
URL: http://wounded110.blogg.se/
Postat av: Sofia N

Håller helt med, ses alltför sällan men ändå känns de alltid som igår, så skönt att veta att vi alltid finns där för varandra även om de blir långt mellan gångerna ibland! Haha jaa vi kanske ska göra de! vi lär ju säkert hitta den;) eller sitta på "skärbrädan" i mitt gamla rum;) HAHA! PUSS

2010-07-27 @ 19:13:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0