sommar & bilder

Ja, jag tror att vi förklarar sommaren härmed kommen ;)

Allt känns tusen gånger lättare idag, har fått varit på jobbet & ventilerat! Och det behövdes verkligen! Är så glad att alla ställer upp för varandra & lyssnar på vad den andra har & säga, det kallar jag omtanke.

YES. efter jobbet så åkte jag och lämnade in min ansökan till USKAutbildningen, hoppas,hoppas, hoppas att jag kommer in den här gången, för nu är jag peppad att börja läsa igen! Så håll tummarna nu!

Sen har jag även hunnit med att spela minigolf med Mickis & Anna, gissa vem som kom etta!? JO JAG! Så Mickis; känn dig besegrad, nu vet du vem som är regeringen i detta umgänge! ;)

Stressen börjar sakta krypa fram, bara två dagarn kvar tills allt ska vara klart inför Emils student & sommarkalaset för våra tanter & farbröder. Så vi börjar med den internationella bakningsdagen i morgon hemma hos mig. ska bli roligt och se om jag har något hem kvar efter det? tveksamt. Men vi lever på hoppet tills dess.

Lagar mat nu, sen tar jag en vända runt Tisken med Mickis i detta härliga kvällsväder.

Bjuder på lite bilder från personalfesten, tyvärr blev bilderna lite suddiga! haha men man är ju faktiskt inte utbildad fotograf! Men i det här fallet skyller jag på kameran! ;)

Ciao belli,
Postat av: mickis

Du vinner bara för att du fuskar,HAHA.. (nej då, jag är kass jag vet ;) ) Ja det var ju riktigt fina kort du lagt upp, hmm.. sj ser jag ut som ett par tuttar med huvud typ, men d bjuder jag på. undrar vart jag gjort av magen bara,hahaha...Appropå kortens skärpa, nu får vi se hur EMMA såg kvällen eg..ungefär som korten skulle jag tro (alltså som en dimma) HAHA

2010-05-31 @ 19:57:01
URL: http://mickistysk.blogg.se/
Postat av: Änny!!

Underbara bilder min darling!! Hihi :)

2010-06-01 @ 18:06:03
URL: http://jennyzen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0