FridAY!

Jahaaaapp! Då har man varit till tandläkaren, jag tycker inte om det, I hate it! Det värsta är när dom ska stoppa n dom där röntgenplattorna i munnen! kväljning på kväljning! Järnspikars! jaja. Men jag hade då inga hål och inget återbesök behövdes. FINE!

Besökte Backlundmöbler med Bibbi & Frida, hittade mycket fint, man vill köpa hur mycket somhelst när man är där, men en ny soffa blir det iaf, det känns awesome! Inte en dag för tidigt ;) Nu är jag trött på våran soffa, skulle kunna tappa den från balkongen, bara råka göra det, bara för att bli av med den. Vickan har till och med erbjudit sig gå lös på den, haha!

Nu på kvällskanten blev det en skön promenad med fru Stägnings runt kyrkbyn i Svärdsjö! Befriande & mysigt är dom rätta orden. Och Svärdsjö är så himla vackert. Har nog inte märkt det förut, utan man ser det nog när man flyttat. skulle ge vad somhelst för att få ett sött hus där, helst i kyrkbyn;)
MEN, nu är det ju så att det blir flytt nästa vecka, vi ska till nya lägenheten i morgon och dumpa av tvättmaskinen och mäta lite :) Åh som jag har längtat efter detta ögonblick, & Jois med för den delen. Man har räknat både dagar & timmar. Men nu är det snart dags! Ämma & Vickan blir nu grannar. För att inte tala om att slippa trapphuset och allt annat som Övre Norslund är känt för. Men såklart, det är min första lägenhet och lite ångest har man för att lämna den, man känner trygghet och det är mitt första hem. Men jag tror att den nya lyan kommer betyda lika mycket & kännas exakt lika bra, om inte bättre :)

Ja nu tycker ni att jag har flyt i livet. Inget som kan störa.
MEN.
Då kommer vi till den punkten idag som gjorde mig riktigt jädra förbannad. Det är inte ofta Emma Idre blir det. Men när en släkting ringer och är ledsen och har lite av panik så blir man arg.
Vad fan är det som folk inte förstår!? Vad är det som inte går in i huvudet?
Trampar man på dem som redan ligger? NEJ.
Ja men dåså. Låt Lillemor vara. Jag skulle ge vad somhelst...
Ni som är så himla omogna och inte fattar allvaret, ja men sök hjälp och skaffa ett liv. För en dag i erat liv, när ni växt upp & blivit människor, så kommer ni ångra er, ångra erat beteende. Om ni någonsin blir vuxna... Det är ju den stora frågan.
Men nu har det till och med kommit till den punkt då jag inte accepterar det längre, jag orkar inte se skiten längre.

Okey, nu har jag fått spy ut mig det... Och det behövdes. Mamma har fått tagit det hundra gånger om idag, haha. jaja, ska plugga lite nu, sen mys med Jois!

Ciao Belli,torsdag

Idag gott folk, är Emma Idre trött. Fy attan. Det blir nog bättre, men just nu känns det som om jag bara vill krypa under täcket igen!
Satt uppe länge och skrev igår kväll,  men nu så är det bara en uppgift kvar, sen är kursen slut:) Känns asbra!!!
Nej, Fick ett sms av Vickan, hon är på ingående om ett tag. så bäst att jag sätter lite fart och gör mig i ordning!

ciao belli,Kaffe? nej!

Trodde att jag skulle ha lite flyt idag, med tanke på att jag inte hade det igår...
Men ack så fel man kan ha!
Morgonkaffe för mig är nog det viktigaste på hela dagen, kaffet gör helt enkelt mig till människa igen. Men nejdå, då strejkar kaffebryggaren mitt uppe i alltihopa! Han förstår inte att han ska suga upp vattnet, utan det ligger kvar i beållaren och bubblar. Nej, får investera i en ny idag, annars är mitt liv inte fulländat.

Kvällen igår var jättemysig, stämmningsfullt och rolig! Åh vad jag tycker om mina arbetskollegor. Och sessan Agnes var också med, hon protesterade inte en enda gång! Duktig brud det där ;)
Så kom hem 42 ljus rikare!

Nej nu ska jag göra mig i ordning och sen åka till Svärdsjö en sväng. Sen ska jag plugga, nu finns ingen återvändo! Vi hoppas också på snö idag!

Ha en bra dag allesammans!

Ciao belliMotivationslös!

Min motivation är verkligen helt bortblåst, vet inte riktigt vad jag ska göra. Kursen måste bli klar den här veckan. Men har man ingen motivation så går det heller inte att skriva, och skriver man ändå pli det bara kattskit av alltihop. Känns lite ledsamt...

Kanske är det för att jag har så mycket i huvudet ändå, kan knappast vrida på huvudet utan att påminnas av allt som måste göras innan flytten. Måsten är tråkiga.
Innerst inne så vet jag att jag hinner hur jag än gör, ingen panik med det direkt. Men det är bara att man vill hinna med så mycket som möjligt när man är ledig.
Och har intalat mig flera gånger idag att det bara är tisdag. Har fem dagar på mig :)

Ska bli skönt att samlas lite med arbetskollegorna ikväll, vi ska stöpa ljus. Bara det ska bli en upplevelse ;) Nej, det kommer bli awesome!

Nu har jag då bestämt mig att skita i datorn, lägga böckerna åt sidan och åka till mormor och morfar♥ Dit kan man alltid åka när man är lite förvirrad och man känner sig på topp när man åker därifrån! Great!

Ciao belli,RSS 2.0