FridAY!

Jahaaaapp! Då har man varit till tandläkaren, jag tycker inte om det, I hate it! Det värsta är när dom ska stoppa n dom där röntgenplattorna i munnen! kväljning på kväljning! Järnspikars! jaja. Men jag hade då inga hål och inget återbesök behövdes. FINE!

Besökte Backlundmöbler med Bibbi & Frida, hittade mycket fint, man vill köpa hur mycket somhelst när man är där, men en ny soffa blir det iaf, det känns awesome! Inte en dag för tidigt ;) Nu är jag trött på våran soffa, skulle kunna tappa den från balkongen, bara råka göra det, bara för att bli av med den. Vickan har till och med erbjudit sig gå lös på den, haha!

Nu på kvällskanten blev det en skön promenad med fru Stägnings runt kyrkbyn i Svärdsjö! Befriande & mysigt är dom rätta orden. Och Svärdsjö är så himla vackert. Har nog inte märkt det förut, utan man ser det nog när man flyttat. skulle ge vad somhelst för att få ett sött hus där, helst i kyrkbyn;)
MEN, nu är det ju så att det blir flytt nästa vecka, vi ska till nya lägenheten i morgon och dumpa av tvättmaskinen och mäta lite :) Åh som jag har längtat efter detta ögonblick, & Jois med för den delen. Man har räknat både dagar & timmar. Men nu är det snart dags! Ämma & Vickan blir nu grannar. För att inte tala om att slippa trapphuset och allt annat som Övre Norslund är känt för. Men såklart, det är min första lägenhet och lite ångest har man för att lämna den, man känner trygghet och det är mitt första hem. Men jag tror att den nya lyan kommer betyda lika mycket & kännas exakt lika bra, om inte bättre :)

Ja nu tycker ni att jag har flyt i livet. Inget som kan störa.
MEN.
Då kommer vi till den punkten idag som gjorde mig riktigt jädra förbannad. Det är inte ofta Emma Idre blir det. Men när en släkting ringer och är ledsen och har lite av panik så blir man arg.
Vad fan är det som folk inte förstår!? Vad är det som inte går in i huvudet?
Trampar man på dem som redan ligger? NEJ.
Ja men dåså. Låt Lillemor vara. Jag skulle ge vad somhelst...
Ni som är så himla omogna och inte fattar allvaret, ja men sök hjälp och skaffa ett liv. För en dag i erat liv, när ni växt upp & blivit människor, så kommer ni ångra er, ångra erat beteende. Om ni någonsin blir vuxna... Det är ju den stora frågan.
Men nu har det till och med kommit till den punkt då jag inte accepterar det längre, jag orkar inte se skiten längre.

Okey, nu har jag fått spy ut mig det... Och det behövdes. Mamma har fått tagit det hundra gånger om idag, haha. jaja, ska plugga lite nu, sen mys med Jois!

Ciao Belli,Postat av: Jenny

Det är så skönt att få spy ur sig lite ibland :)

Behöver du ventilera mera så finns jag!Puss

2010-10-23 @ 08:15:39
URL: http://jennyzen.blogg.se/
Postat av: jag!

Lilla vän! du är underbar, kom ihåg det!!!!!!!!!! soon im gone i gues, if not anything rapidly hapends!! <3 say no moore!!!!!!!!!!!

2010-10-24 @ 01:50:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0