.

Jag har nog fan fått världens största hjärnsläpp, och det verkar inte vilja ge sig. Koncentrationsnivån är lika med noll!
Antagligen för att man är stressad och vill få klart allt.  Därför lämnade jag skolarbetet för en stund.

Mitt liv är just nu så bra som det nog kan bli. Men har mycket framför mig, och är kanske inte lika lugn som jag tror att jag är. Flytten hänger på en, man vet att man borde börja packa för att underlätta, men när man väl börjar så vet man inte vad man ska börja med. Man vill ju inte bo i ett helt tomt hem heller. Nej.
Och nu är det äntligen sista veckan för Medicinsk grundkurs, ett prov och ett inlämningsarbete kvar!
Upploppet it is!
Ska till skolan och träna första hjälpen på torsdag, min enda lediga dag den här veckan, kändes lite mindre roligt, men det är bara att bita ihop och se positivt på det hela ;)

I fredags var det begravning för vår Ulla, och allt var så vackert och fint. Men samtidigt sorgligt. Mest för att det är konstigt att hon är borta bara, vet att hon har det mycket bättre nu! Men hon kommer att vara saknad!

Jois åkte igen igår, som vanligt blir det så jävla tomt. Saknaden är enorm! Men hoppet ökar för varje dag att han en dag ska få ett jobb här och slippa lämna oss varje vecka! ♥

Nej, ska försöka att återgå till skrivandet nu!
ciao belli,Postat av: mickis

Du är världens duktigaste som pluggar så som du gör :) Älskar dej gumman!!!

2010-09-21 @ 09:02:30
URL: http://mickistysk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0