Ruth


En ängel flög förbi, mot himmelen så fri,
men hon lämnade sitt leende på vår jord.♥


Tänk att man kan vara så förberedd på någonting, men ändå blir man så chockad. Känslorna är blandade och man vet inte om man ska skratta eller gråta.
Grejen är den, som det brukar vara med äldre människor, att man unnar dem denna vila. Men ändå så blir saknaden så stor, Rutan har alltid funnits här, har alltid varit som en förebild för mig och varit mig så nära.
Och nu, så står vi andra kvar, utan henne...
Alla minnen som rusar genom huvudet, allt roligt man gjort tillsammans, de värmer. Samtidigt som man blir ledsen. Sånt här borde vara förbjudet, det borde vara som de alltid ha varit!

Nej man behöver en dag att tänka helt enkelt.
& jag vet att i morgon kommer allting att kännas mycket lättare.

Blev så full i skratt över smset som Fia skickade idag, "Vi får hoppas att Ruth fått träffa min mormor Karin & att de kan sitta där och titta ner över oss & vara stolta, & prata om allt tok du & jag har gjort".
Haha, ja det kan vi ju hoppas Fia, men kanske inte allt vi gjort, då kommer de nog tillbaka och spökar för oss ;)

Tack alla andra för alla värmande sms!
onsdag

Kvällspasset gick olidligt bra igår, tacka vet jag mina arbetskamrater som kan få mig att le & skratta hejdlöst! (:

Kaffe med Mickis, hon har varit saknad! Förstår inte att det kan införas vav - vård av vänskap. Det hade varit perfekt!

Tänkte så mycket på Fia i morse, hon saknas så enormt i mitt liv! Inte för att hon inte finns mer men hon bor så långt bort! Tänk vilka äventyr vi gjort, och så många minnen vi delar! ♥ Nej, måste ta mig i kragen och åka ner & hälsa på henne!
Dag och göra sig redo för lite arbete, dubbeltur med Vickan! Top notch!

Ciao belli,
Ledig förmiddag


Tänkte att jag skulle hinna med jättemycket nu innan jag skulle jobba kväll, men ack ack.
Tog en skön sovmorgon, började med kaffe och tände ljus. En stund för att vakna och få igång hjänkontoret, den bästa stunden på hela dagen!

Sedan kom pappsen  med borren i högsta hugg, han älskar nog att borra tror jag, när det är genomtänkt iaf! Har köpt en jättesnygg kökslampa på Backlunds som inte har kommit upp än, antagligen på grund av att jag inte äger en borr. Och enligt min far & Jois så ska jag inte det heller,hm?
Jaja, det som skulle ha tagit mig en timme att mäta gjorde han på en tiondels sekund och vips(!) Så satt lampan i taket ;) Men då var sladden för kort och nådde inte till uttaget! Men det är lätt fixat!

Ja det var nog det jag hunnit med, förutom att dricka kaffe. Och det är inte bara det inte.

Grått & dystert ute, men graderna ökar och snön smälter. Härligt.

Nej dags att göra sig klar för att jobba, åker dubbeltur idag, då brukar tiden gå fortare. Dock så älskar jag att jobba, men man har tröttnat på att klä på sig & klä av sig för att sedan klä på sig återigen! Så skönt när man kan strosa runt i bara arbetskläderna och strunta i vantar, blytung jacka och vinterskor med jobbig snörning! Nej man flyger bokstavligen fram på sommrarna. Och för att inte tala om alla hala vägar som man har 100 nära-döden-upplevelser / dag på. Man är glad att man kommer till lokalen med livet i behåll kan jag ju säga.;)

Take Care,
ciao belli,
RSS 2.0