Ledig förmiddag


Tänkte att jag skulle hinna med jättemycket nu innan jag skulle jobba kväll, men ack ack.
Tog en skön sovmorgon, började med kaffe och tände ljus. En stund för att vakna och få igång hjänkontoret, den bästa stunden på hela dagen!

Sedan kom pappsen  med borren i högsta hugg, han älskar nog att borra tror jag, när det är genomtänkt iaf! Har köpt en jättesnygg kökslampa på Backlunds som inte har kommit upp än, antagligen på grund av att jag inte äger en borr. Och enligt min far & Jois så ska jag inte det heller,hm?
Jaja, det som skulle ha tagit mig en timme att mäta gjorde han på en tiondels sekund och vips(!) Så satt lampan i taket ;) Men då var sladden för kort och nådde inte till uttaget! Men det är lätt fixat!

Ja det var nog det jag hunnit med, förutom att dricka kaffe. Och det är inte bara det inte.

Grått & dystert ute, men graderna ökar och snön smälter. Härligt.

Nej dags att göra sig klar för att jobba, åker dubbeltur idag, då brukar tiden gå fortare. Dock så älskar jag att jobba, men man har tröttnat på att klä på sig & klä av sig för att sedan klä på sig återigen! Så skönt när man kan strosa runt i bara arbetskläderna och strunta i vantar, blytung jacka och vinterskor med jobbig snörning! Nej man flyger bokstavligen fram på sommrarna. Och för att inte tala om alla hala vägar som man har 100 nära-döden-upplevelser / dag på. Man är glad att man kommer till lokalen med livet i behåll kan jag ju säga.;)

Take Care,
ciao belli,

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0