31 Januari

Har jag ens en ursäkt att jag inte har skrivit på så länge? Nej ingen är bra nog!
Men jag är mig lik. Inte mycket har förändrats här inte ;)

De största händelserna är nog att att det har blivit ett nytt åt med nya mål & att man nu är sambo; på heltid! Vilket inte jag riktigt har förstått än tror jag. Från att bo själv & inte ha någon att komma hem till eller ha någon som väntar på en hemma till att man vaknar tillsammans med någon och somnar brevid någon... Det steget är ganska stort vill jag lova och det är en stor förändring i mitt liv. Samtidigt som det självklart är underbart & en fantastisk känsla! (: Men jag är fortfarande i den här omställningsfasen, och det kanske tar ett tag innan man är helt van.

Pluggar och jobbar som vanligt. Ibland känns vardagen tung, nästa är det en dans på rosor, konstigt det där att det går så upp & ner. Men jag skyller på den långa vintern, vädret är det alltid så himla lätt och skylla på och ingen säger emot, utmärkt! ;)
Nu längtar jag efter att slänga undan vinterkläderna och kunna gå i klänningar, pumps & få känna lite vårkänslor! Bara det att få ta morgonkaffet ute och sitta i solen, det är guld värt helt enkelt!

Vi trivs iaf som fisken i vattnet uppe på galgberget, känns som om vi har hittat hem! Trodde inte att jag skulle trivas någon annanstans än i Svärdsjö, men ack så fel man kan ha ;) Och som en bonus fick jag ju väsldens bästa granne! Så skönt att veta att man har en vän så nära. Endast 30 s bort. Och det utnyttjas vill jag lova.

Idag körde jag på en grävling förresten, det som jag alltid har fasat för. Man har ju hört att det är som att köra på en cementklump! Men jag blundade och höll i ratten allt var jag orkade, och det var inte alls så farligt som jag trodde. Dock var den redan död. & Magnus kom sen till jobbet och berättade att det var en räv och inte en grävling! Så nu får jag nog allt behålla min rädsla för grävlingar! ;)

Nej, det är dags för Spårlöst & fälla en tår!
Ciao Belli   

PS, återigen grattis Manda & Stefan till den överraskande nyheten :)RSS 2.0