Hej ;)

Jag har verkligen tagit ett långt uppehåll härifrån, men har varken haft tid eller insperation.
Men som idag, när man känner motgång, då vill man bara skriva av sig.
Och jag vet helt ärligt inte vad som är fel, för jag älskar mitt liv just nu, har allting jag behöver och de som verkligen gör livet värt att leva. Men alla har vi de dagar då man bara är trött och lite nere bara, men jag vet att allt känns bättre i morgon :)
Och så har jag dem jag saknar så otroligt; Sofia Nilsson, jag vill ha dig nära igen! Jag tänker på dig flera gånger om dagen, och önskar bara att du kunde vara här... Helan & halvan är ju du & jag. Och har alltid varit så. Och kommer att förbli :)

Sedan har jag även återfått en vän som jag också har saknat, E, Jag är så glad för att du är i mitt liv igen! Tack!

Det årliga sommarkalaset för våra gamlingar var i Tisdags, och jag är så stolt över mina arbetskamrater, vilken jädra dag! Det är värt att se så många leenden på en och samma dag, och känna att man har gjort en bra sak. Men när dagen var över så släppte en tyngd från ens axlar; allt hade gått bra och inget blev till kaos. Tack Camilla! we made it! :)

Det är sommar, en sommar som ska spenderas mycket i stúgan; världens vackraste plats! Som ger lugn och ro, precis vad jag behöver nu. Man sover inte så bra någon annanstans än vad man gör där! :)
& En sommar som ska spenderas med tre veckors semester! :D Åh, längtan är enorm! Men snart är den här!

Den 2 januari 2012, blir det att åka till mitt "hemland", skutan går till Fuerteventura ♥ Som jag längtar/längtat. Vackra ö. Och få träffa gamla godingar som man träffade för sex år sedan, förväntansfull är det rätta ordet. Och kanske att Rhinna & Markku följer med, vore ännu bättre.
Tänk om man var så modig att man bara kunde säga upp lägenhet och jobb och flytta dit, men så har jag en karl som inte är lika intresserad i den tanken ;) Men man vet aldrig, lite övertalning kanske hjälper ;)! Eller att han nu får se det, man kan inte bli annat än kär!Detta hjälpte, och bara skriva lite. :) 
Chris Medina- What are words, missa inte den! 
Ciao belli, ♥ 
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0